fbpx

Comenzi telefonice: 0726 749 557

Cos 0 items - 0.00 lei 0

Comenzi telefonice: 0726 749 557

Cos 0 items - 0.00 lei 0

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.Skinic.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site ) reprezinta acordul implicit de respectare a termenilor si conditiilor enumerate in prezentul document cu toate consecintele si efectele ce decurg din aceasta.

Administratorul www.Skinic.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale termenilor si conditiilor de pe site, fara o notificare prealabila, drept pentru care se impune citirea cu atentie a acestora. 

Drepturi de proprietate intelectuala:

Site-ul www.Skinic.ro si informatiile continute de acesta sunt proprietatea Daris Handicraft S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de ordine J40/770/2017, avand cod unic de inregistrare 36961108 si sediul in Bucuresti, Str. Ing. Pascal Cristian, Nr.35, Sect.6.  si sunt protejate de Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Continutul acestui site NU poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise.

Limitarea responsabilitatii:

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.Referitor la imagini, acestea sunt afisate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in anumite cazuri. Skinic nu ofera nicio garantie ca produsele comandate de pe www.Skinic.ro vor satisface toate dorintele utilizatorului cu privire la produsele comandate.Termenul de valabilitate si calitatea produselor oferite de www.Skinic.ro depind de modul de pastrare si de utilizare adoptat de client. Magazinul nu este responsabil pentru deteriorarea si efectele nedorite ale produselor care au fost pastrate sau utilizate altfel decat in conditiile mentionate pe site sau pe ambalaj. Magazinul nu poate fi facut responsabil pentru efectele utilizarii produselor comercializate pe site, inclusiv pentru efectele utilizarii eronate sau in alte scopuri ale acestora. Fiecare utilizator in parte trebuie sa hotarasca singur daca un produs si modul sau de utilizare i se potriveste sau nu. Informatiile oferite pe acest website sunt corecte si actuale, in limita cunostintelor noastre. Ele sunt furnizate cu buna intentie, dar nu pot fi considerate recomandari sau garantii ale unor rezultate/efecte (fie ele pozitive sau negative) ale utilizarii produselor. Desi ne straduim sa le actualizam permanent, pot aparea unele erori, pentru care www.skinic.ro nu poate fi facut responsabil.

Precautii

Informatiile publicate pe site nu reprezinta un sfat medical si nu constituie un inlocuitor al acestuia. Persoanele cu probleme de sanatate trebuie sa consulte medicul. Unele produse naturale pot interactiona cu medicamentele luate pe cale orala sau aplicate extern, de aceea trebuie informat medicul cand luati o decizie in ceea ce priveste utilizarea produselor de pe www.skinic.ro. Persoanele in varsta, cu piele sensibila sau probleme de sanatate si femeile insarcinate trebuie sa foloseasca cu precautie produse precum uleiuri esentiale, ingredienti activi si alte produse de pe site si sa informeze imediat medicul cu privire la orice efect secundar constatat. Recomandam efectuarea testelor de alergie inainte de utilizarea oricarui produs comercializat pe www.skinic.ro

Plata si Livrare

Timp de livrare:

Comenzile vor  fi expediate in intervalul luni – vineri.

Produsele comandate, care sunt in stoc, pleaca de la noi catre dumneavoastra prin curier în maxim 48 de ore din momentul in care primiti e-mailul de confirmare a comenzii. Exceptie fac comenzile plasate vineri dupa orele 16:00, sambata si duminica. Acestea pleaca de la noi luni dupa-amiaza. In momentul expedierii veti fi anuntat prin intermediul e-mailului.

Comenzile plasate pana in orele 14:00 pleaca in aceeasi zi, dar ne straduim sa expediem prompt si comenzile plasate intre orele 14:00 și 16:00.

Prin curier , coletul ajunge la destinatar in 24-48 ore, calculate din momentul in care coletul paraseste depozitul nostru. In dimineata livrarii, veti primi un mesaj SMS cu privire la intervalul orar in care veti fi cautat de catre curier pentru livrarea coletului.

Comenzile plasate vineri si predate curierului tot vineri vor fi livrate incepand cu ziua de luni. Nu se fac livrari sambata.

Costuri de expediere:

  • 0 lei pentru comenzi mai mari de 200 lei
  • 15 lei in cazul in care optati pentru plata prin transfer bancar*
  •  19 lei in cazul in care optati pentru plata ramburs*

* Tarifele pentru transport se aplica pentru pachete de maxim 2,00 kg livrate in localitatile in care firma de curierat are reprezentanta. Pentru o greutate mai mare de 2 kg sau alte destinatii, tariful se recalculeaza in particular si veti fi contactati telefonic pentru comunicarea tarifului.

Modalități de plată:

  • ramburs (la predarea coletului, veți primi in schimb o chitanta de la agentul firmei de curierat care va va preda coletul)
  • online, prin transfer bancar, in baza facturii proforma pe care o veti primi pe e-mail dupa finalizarea comenzii, daca ati optat pentru aceasta varianta

Pentru plata prin transfer bancar, plata se face prin virament, in contul bancar:

Daris Handicraft S.R.L.

Banca Transilvania

IBAN RO80BTRLRONCRT0381845701

Politica returnarii produselor

Scopul nostru este sa asiguram satisfactia cumparatorului în procent de 100%. Conform O.G. 130/2000, aveti dreptul de a returna produsele achizitionate online, daca produsul returnat este in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat. Nu acceptam returnarea produselor desfacute, care prezinta modificari fizice de orice fel.

Returnarea se poate face in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalizari si fara invocarea unui motiv, taxele de transport fiind achitate de client. Clientului i se va restitui contravaloarea produsului returnat in termen de maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii in scris a solicitarii de returnare. E dreptul nostru de asemenea sa refuzam livrarea comenzilor catre clientii care au refuzat fara motiv un colet, daca plata nu se face in avans. In cazul in care produsul achizitionat nu corespunde specificatiilor de pe site sau prezinta vicii de fabricatie, clientul trebuie sa anunțe www.skinic.ro in scris si il poate returna fara a suporta taxele de expediere. Magazinul se angajeaza sa inlocuiasca produsul respectiv cu unul conform sau sa restituie contravaloarea lui.

Clientii sunt rugati sa fotografieze coletele care le parvin deteriorate si sa intocmeasca impreuna cu curierul un proces verbal in care sa specifice neregulile constatate, inainte de a refuza pachetele respective. Daca in colet au fost puse in mod eronat si alte produse decat cele comandate de client, acesta este rugat sa informeze www.skinic.ro si este exonerat de plata contravalorii lor. In cazul in care clientul constata lipsa unor produse din colet sau erori in factura, trebuie sa le reclame in scris in termen de 48 de ore de la primirea pachetului.

Pagubele clienților în urma achiziționării produselor de pe www.skinic.ro se compensează de către magazin în limita prețului de cumpărare a produselor.

Minimum 4 caractere