fbpx

Comenzi telefonice: 0726 749 557

Cos 0 items - 0.00 lei 0

Comenzi telefonice: 0726 749 557

Cos 0 items - 0.00 lei 0

Povestea noastra

A fost odata ca niciodata ...

La SKINIC - Cosmetice naturale artizanale, cuvantul "natural" nu este luat usor ! Pastrarea lucrurilor simple este o filosofie si un mod de viata complet. Revenirea la vechile modalitati, incercate si adevarate de a face lucrurile -inainte de epoca moderna a substantelor chimice - este un lucru pe care Skinic se straduieste sa il realizeze. Totul este sa ducem un stil de viata natural si sanatos, iar o parte din aceasta inseamna sa fim atenti la ce intra in contact cu pielea noastra.

Toata ideea este aceea de a ne indeparta de substantele nocive si de a reveni la modul vechi de a face lucrurile. De aceea nu veti gasi ingrediente lungi, nepronuntabile in niciunul din produsele Skinic, doar uleiuri naturale si cele mai fine uleiuri esentiale obtinute prin procesele de CO2 sau distilare cu abur. Am avut mare grija sa ma asigur ca produsele Skinic pe care le realizez sunt lipsite de orice substante inutile, inclusiv folosirea uleiurilor de parfum sintetice.

Calatoria in aceasta minunata lume a ingrijirii cat mai naturale a corpului atat la interior cat si la exterior a inceput odata cu venirea pe lume a celor doi copii. Ca mama iti doresti tot ce este mai bun pentru copilul tau, ai merge pana la capatul lumii si niciun sacrificiu nu este prea mare pentru el.

Arta sapunaritului s-a nascut din curiozitate si nevoia de a gasi o solutie pentru problema dermatologica a celui mic.
Sensibilitatea lui la produsele de ingrijire pentru copii m-a determinat sa incerc metode cat mai naturale. Eliminand orice compus sintetic din ingrijirea lui, am reusit sa evit tratamentul cu cortizon ce imi fusese recomandat de catre dermatolog, ca ultima solutie in rezolvarea alergiei de care nu reuseam sa mai scapam. Asa a luat nastere primul sapun, fara ulei esential, cu uleiuri pretioase, hidratante si blande cu pielea.

De aici pana la apartia unui mic laborator in care totul este realizat manual cu mare atentie si migala a mai fost doar un pas. Usor, usor gama a prins miros si culoare cu uleiuri esentiale pure, argile, extracte naturale de cea mai buna calitate devenind solutia ideala atunci cand vrei sa pastrezi echilibrul natural al pielii tale, cand vrei sa tratezi o problema dermatologica, sau pur si simplu vrei sa te rasfeti la tine acasa si sa te bucuri de aromele pure ale ingredientelor folosite.

Sapunurile sunt realizate prin metoda la rece, uleiurile nu se fierb, pastrand-si astfel toate proprietatile. Rezultatul este un sapun care curata dar nu usuca pielea cu un parfum discret, natural, elegant. Pentru a va asigura prospetimea absoluta, sapunurile Skinic sunt fabricate in loturi mici, taiate manual si lasate la uscat timp de cel putin patru saptamani pentru a rezulta o bucata de sapun durabila.

In cele din urma fiecare bucata de sapun este ambalata individual pentru a preveni pierderea proprietăților sale hidratante si a uleiurilor esentiale pretioase, asteptând cuminte destinatia finala.

Incearca si tu ! Stiu ca nu vei regreta

Calatoria in aceasta minunata lume a ingrijirii cat mai naturale a corpului atat la interior cat si la exterior a inceput odata cu venirea pe lume a celor doi copii
Minimum 4 caractere