fbpx

Comenzi telefonice: 0726 749 557

Cos 0 items - 0.00 lei 0

Comenzi telefonice: 0726 749 557

Cos 0 items - 0.00 lei 0

Politica de confidentialitate

Datele personale vor fi folosite in procesarea comenzii, imbunatatirea experientei pe website si in alte scopuri care sunt detaliate in Politica de Confidentialitate.

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE PENTRU SITE-UL Skinic.ro

Daris Handicraft SRL trateaza cu seriozitate dreptul la protectia datelor personale. Proiectam si operam serviciile noastre in spiritul protectiei vietii private. Citiii politica noastra de confidentialitate cu atentie pentru a intelege modul in care colectam, utilizam si protejam datele cu caracter personal pe acest site web.

CINE ESTE OPERATORUL DE DATE? (DATELE DE IDENTIFICARE ALE Daris Handicraft.SRL)

Societatea noastra: Daris Handicraft SRL, cu sediul in Bucuresti, strada Ing. Pascal Cristisn, nr.35 , email: contact@skinic.ro, J40/770/2017, CUI 36961108, reprezentata legal de dna Pavlu Denisa, va prelucra datele dvs. cu caracter personal in deplina siguranta.

CE DATE CU CARACTER PERSONAL COLECTEAZA Daris Handicraft?

Daris Handicraft SRL colecteaza datele dumneavoastra cu caracter personal direct prin formularul de inregistrare, in momentul in care va creati cont pe site-ul nostru sau cand efectuati o comanda.

Astfel ne furnizati numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon.

De fiecare data cand vizitati site-ul nostru, colectam automat date despre vizita dumneavoasta. De exemplu, acest lucru poate include URL-uri complete, numele paginilor vizitate (inclusiv data si ora vizitei), informatiile sau produsele pe care le-ati vizualizat sau cautat si adresa IP.

CUM PRELUCRAM DATELE COLECTATE?

Datele colectate direct de la dumneavoastra prin formularul nostru (si anume: nume, prenume, email, telefon) vor fi utilizate doar pentru scopul pentru care au fost colectate, fara de care nu am putea onora trimiterea ofertelor si efectuarea notificarilor.

CUI TRANSMITEM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transmise:

 

– Angajatilor Daris Handicraft SRL

– Furnizorului de servicii IT

– Autoritatilor publice in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun

Ne asiguram in permanenta ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale.

CAT PASTRAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?

Pastram datele dumneavoastra cu caracter personal timp de 5 ani de la ultima interactiune cu noi. In cazul emiterii de facturi, datele dumneavoastra vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

Cookie-urile stocate conform celor descrise la capitolul “Cookies” de pe aceasta pagina sunt retinute in sistemul nostru prin Google Analytics timp de 26 luni, dupa care sunt sterse automat.

UNDE SE VOR PROCESA DATELE CU CARACTER PERSONAL? (GEOGRAFIC)

Datele cu caracter personal vor fi procesate pe teritoriul Romaniei sau UE.

CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRA?

Aveti dreptul de a ne solicita in orice moment rectificarea sau stergerea datelor, precum si restrictionarea prelucrarii lor si aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavostra. De asemenea, aveti dreptul la portabilitatea datelor. La sectiunea “Cum putem fi contactati” de mai jos se afla datele noastre de contact. Ne puteti notifica oriand printr-un email, iar noi ne vom conforma cererii dumneavoastra in interval de cel mult 30 zile de la inregistrarea ei.

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata si fizica beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

– Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.

– Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete.

– Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica anumite motive mentionate in Regulamentul GDPR.

– Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii in anumite cazuri.

– Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un alt operator.

– Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

 

– Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar într-o masura semnificativa.

– Dreptul sa va adresati printr-o plangere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale, la:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, Bucuresti, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: anspdcp@dataprotection.ro

COOKIE-URI

Cookie-urile sunt fisiere text de mici dimensiuni, stocate pe echipamentul dumneavoastra la cererea web-serverului catre browserul utilizat de dumneavoastra la navigarea pe internet. Aceste fisiere nu contin software, virusi sau spyware, si nu pot accesa informatiile din echipamentul dumneavoastra.

Aceste fișiere permit recunoasterea echipamentului utilizatorului si prezentarea continutului adaptat preferintelor acestuia, de asemenea permit efectuarea de statistici anonime, analiza si publicitate relevanta pentru utilizator, fara a permite identificarea personala a utilizatorului, si, nu in ultimul rand, permit buna functionare a site-ului.

Puteti bloca Cookie-urile din setarile browserului dumneavoastra, insa acest lucru poate afecta buna funcționare a site-ului.

Site-ul Skinic.ro foloseste serviciile urmatoarelor terte parti pentru analiza si publicitate, care folosesc de asemenea cookie-uri:

Google AdWords – Publicitate/Remarketing – https://policies.google.com/privacy

Google Analytics – Monitorizare trafic web – https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Facebook Pixel – www.facebook.com/policy/cookies/

DECLARATIE DE CONSIMTAMANT GDPR

Din 25 mai 2018 se aplica Regulamentul European 2016/679, prescurtat GDPR, privind protectia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si controlul fiecarei persoane asupra propriilor date.

Noi colectam datele dumneavoastra cu caracter personal direct de la dumneavoastra prin formularul de inregistrare. Astfel cand va creati un cont pe site-ul nostru, ne furnizati :

– numele si prenumele

– numarul de telefon

– adresa de email

– adresa de facturare

– adresa de livrare

Putem, de asemenea, sa colectam date privind vizita dumneavoastra pe site-ul nostru.

– adresa IP, paginile vizitate

Datele colectate vor fi utilizate pentru următoarele situatii:

– transmiterea confirmarii comenzii

– raspunsul la eventuale solicitari

– transmiterea newsletterului

Retragerea consimtamantului se poate face oricand prin trimiterea unui simplu email, de pe emailul cu care va inregistrati, la adresa gdpr@skinic.ro, cu subiectul “Retragere consimtamant”.

Retragerea consimtamantului nu afecteaza legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

De asemenea aveti dreptul la acces, rectificare, stergere, restrictionarea prelucrarii, dreptul de a va opune prelucrarii, dreptului la portabilitatea datelor.

CUM PUTEM FI CONTACTATI

Va rugam sa ne aduceti la cunostinta solicitarile dumneavoastra in orice modalitate care este asiguratoare cu privire la identitatea solicitantului si indreptatirea lui, printr-o solicitare scrisa depusa la sediul societatii noastre sau prin email la urmatoarea adresa de email: gdpr@skinic.ro. Va vom raspunde neantarziat.

Datele de contact ale Autoritatii

Daca sunteti nemultumit de raspunsul primit, aveti posibilitatea sa va adresati Autoritatii Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în Bucuresti, bv. Gen. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, email: anspdcp@dataprotection.ro.

Minimum 4 caractere